Προϊόντα ISOMAT COLOR SYSTEM

Η σειρά χρωμάτων ISOMAT COLOR SYSTEM απαρτίζεται από βαφές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα, την εύκολη εφαρμογή τους, το τέλειο αποτέλεσμα και την ιδανική τιμή τους. Δώστε στους τοίχους σας μοναδικό χρώμα με διάρκεια στο χρόνο, και κάντε ανακαίνιση στο χώρο σας γρήγορα και οικονομικά!

Οι σύμβουλοι χρώματος της ISOMAT προτείνουν!

Μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή των διακοσμητών της ISOMAT για να βάψετε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού, του γραφείου ή του καταστήματός σας ή του κτιρίου σας εξωτερικά. Στείλτε μας τις φωτογραφίες του χώρου σας και εμείς θα σας αποστείλουμε, εντός δύο εργάσιμων ημερών, τρεις διαφορετικούς προτεινόμενους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Κάντε upload τις φωτογραφίες του χώρου που θέλετε να βάψετε με τα χρώματα του ISOMAT COLOR SYSTEM. Στη συνέχεια δηλώστε τη βασική απόχρωση που θα επιθυμούσατε να έχει ο χώρος σας. Οι ειδικοί σύμβουλοι χρώματος της ISOMAT θα είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν σωστά μέχρι την τελική σας απόφαση.

Συμβουλές για να βάψετε το χώρο σας μόνοι σας!

Μία από τις πιο οικονομικές μεθόδους ανακαίνισης είναι η ανανέωση των επιχρισμάτων των εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων. Πόσο μάλλον αν επιλέξτε τις βαφές του ISOMAT COLOR SYSTEM και κάνετε το βάψιμο μόνοι σας!

Θα χρειαστείτε: 1) Χαρτοταινία 2) Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless 3) Θετική διάθεση και φαντασία!

1. Διαλέξτε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν από τις εκατοντάδες προτάσεις και συνδυασμούς του ISOMAT COLOR SYSTEM.

2. Προστατέψτε τα έπιπλα και ξεκινήστε! Κολλήστε χαρτοταινία στα σημεία που θέλετε να μείνουν άβαφα. Βουτήξτε το ρολό σας στο χρώμα και δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται! Αφαιρέστε τη χαρτοταινία αμέσως μόλις βάψετε.

3. Τον καλό τον μάστορα τον κάνουν τα υλικά! Τα χρώματα ISOMAT απλώνονται εύκολα, έχουν μέγιστη καλυπτικότητα, στεγνώνουν γρήγορα και δίνουν ένα ζωντανό ποιοτικό αποτέλεσμα.

4. Διασκεδάστε το! Είναι ωραίο να νιώθεις ότι τον χώρο σου τον έχεις φτιάξει εσύ. Όταν μάλιστα το αποτέλεσμα έχει την υπογραφή ISOMAT, τότε είναι σίγουρο ότι θα το χαίρεστε για πολύ καιρό.